Sayfalar

1 Mart 2012 Perşembe

Vodafone'den Mart sonuna kadar Sony Playstation Vita Kampanyası.

 

 

Modern özellikler, oyunlar, Süper İnternet ile 3G bağlantı ve daha fazlasıyla taşınabilir eğlence devrimini avuç içinizde keşfedin!

Taşınabilir Oyun Konsolu Sony PlayStation Vita Süper İnternetiyle Birlikte Ayda 59TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Üstelik Gençler Oyun Oynamaya Hemen Başlasın diye WipeOut 2048 Oyunu da Hediye !

İster aylık 59TL ödemeli 1GB Süper İnternetiyle istersen aylık 69TL ödemeli 4GB Süper İnternetiyle anında Sony PlayStation Vita'nın keyfini çıkarmaya başlayabilirsin. Şimdi 3G desteği sayesinde Sony PlayStation Vita ile her yerde oyun oynamanın tam zamanı!
Sony PlayStation Vita Kampanyası
İnternet Paketleri Taahhüt Süresi Kampanya Süresince Aylık Paket Ücreti
1 GB 24 Ay 59 TL
4 GB 24 Ay 69 TL
 
  • - Kampanyadan yararlanan abonelerimize WipeOut 2048 oyunu da anında hediye! Tek yapman gereken ürünü aldığında ürün üzerinde bulunan aktivasyon kodunu kullanarak Sony Entertainment Network'une wi-fi bağlantıları üzerinden bağlanıp oyunu indirmek.
  • - Üstelik 3G Destekli Sony PlayStation Vita'yı Sony bayilerinden ve diğer Alternatif Kanallardan satın aldığında şayet data hattını Vodafone'dan alırsan seni de unutmadık! Senin için de WipeOut 2048 oyunu anında hediye! Tek yapman gereken Vodafone Cep Merkezi tarafından sana verilen aktivasyon kodunu kullanarak Sony Entertainment Network'une wi-fi bağlantıları üzerinden bağlanıp oyunu indirmek. 
Kampanya Esasları :

  • 24 ay boyunca Kampanyaya Özel Aylık 1GB Vodemnet Paketi'ni kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 59 TL; Kampanyaya Özel Aylık 4GB Vodemnet Paketi'ni kullanmayı taahhüt eden aboneler kampanya süresi boyunca 69 TL ödeyeceklerdir.
  • Kampanya süresince aylık paket ücreti indirimli data ücreti ve cihaz taksit bedeli kalemlerinden oluşur.
  • Kampanya bitiminin ardından, hattına tanımlı paketi değiştirmeyen aboneler kampanyaya özel 1GB ve 4GB mobil internet paketlerinin güncel indirimsiz fiyatı üzerinden ücretlendirilirler.
  • Kampanya kapsamında sunulan 1GB ve 4GB mobil internet paketleri Aylık 1GB ve Aylık 4GB Vodemnet Paketleri ile aynı özellikleri taşımaktadır, bu paketlerin tarife kullanım bilgilerine internet vb gibi mecralardan ulaşılabilir.
  • İlgili kampanya faturalı aboneler için geçerlidir.
  • Abonenin tarife kapsamında kazandığı aylık veri kullanımı üçüncü şahıslara transfer edilemez.
  • Paket kapsamında belirlenmiş olan kullanım miktarının aşılması durumunda her 10MB'lık kullanım 50 Kuruş olarak ücretlendirilir.
  • Fatura Stop özelliğiyle, aboneler ilgili fatura dönemi içinde yapacakları internet kullanımlardan dolayı en fazla 100 TL ücret öderler. Bu tutara cihaz taksit bedeli dahil değildir.
  • Paketin 3G altyapısında kullanılması durumunda 7.2 Mbps' ye kadar hız ile hizmet verilir.
  • Abonelerin paket kapsamındaki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızını yükseltmek için yeni bir paket alması gerekmektedir. Bu paket kullanılmaya başlamadan önce internet bağlantısı kesilerek yeni bir bağlantı kurulmalıdır; yeni alınan paketin hızı yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.
  • Paket kapsamında adil kullanım hakkına erişildikten sonra Saatlik, Günlük ve Haftalık Vodemnet Paketleri'nden satın alınarak kullanım hızı arttırılabilir. Alınan yeni paketin ücreti maksimum ücrete dahil değildir.
  • İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
  • İlgili fatura dönemi içerisinde kampanya kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez.
  • Seçilen paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışı kullanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.
  • Abonelerin sms ve/veya ses kullanımları ve/veya bu paket haricinde eş zamanlı olarak kullanabilecekleri mobil internet paketleri kullanımları faturada ayrıca ücretlendirilecektir.
  • Abonelerin pakete yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
  • Aboneler, taahhüt ettikleri tutarın ilk 12 aylık kısmını kampanya kapsamında yer alan kredi kartlarından birisi ile 12 ay eşit taksitle ödeyecek, 12. ayı takip eden fatura dönemlerinde aylık ödemeleri faturaları üzerinden ödeyerek kampanya kapsamına dahil olabileceklerdir.
  • Taahütname geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattının dondurulması, iptal edilmesi ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, abonenin mevcut tarifesi dışında başka bir data tarifesine geçmesi, GSM aboneliğine ilişkin faturalarını ödememesi ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda; Taahhütname'ye aykırılık tarihine kadar birikmiş tüm fatura borçlarının yanısıra, cezai şart tutarı abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır.
  • Cezai şart tutarı, cihazın taahhütname imza edildiği tarihte Vodafone tarafından belirlenen kampanyaya özel son kullanıcı fiyatından, kampanyaya aykırı durumun meydana geldiği tarihe kadar cihaz taksit bedeli altında yapılmış ödemelerin düşülmesi ve kampanya kapsamında abonelere verilmiş olan indirimlerin bu tutara eklenmesi suretiyle, kurumun cezai şartlarla ilgili kararına uygun olarak hesaplanacaktır.
  • 3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda süper hızlı mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
  • Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numaraları), kurumsal müşteri numarasına bağlı en fazla 50 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamında sunulan cihazla ilgili teknik sorunlarda üretici, ithalatçı, distribütör firmanın garanti şartları geçerlidir; Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Kampanya sonlanma tarihi 31.03.2012.
 

1 yorum:

  1. Bilgileriniz harika sizi devamlı olarak takip etmekteyim. Ucuz playstation a ihtiyacınız olursa iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil